PLAYSTOP

Bank Van Breda

"Als professionele binnenvaartondernemer wenst u ongetwijfeld dagelijks te beschikken over consequente en objectieve marktinformatie inzake het vervoer van droge lading per binnenschip. Hoe kan u anders efficiënt onderhandelen over de prijs van een uit te voeren transport?
Met de NaviDry Index houdt u vinger aan de pols in een sector waarin u als ondernemer zoveel investeert!”

Guy Cabus
Key account manager
Specialist risicomanagement
Bank J. Van Breda & C°"

--

KBC Bank
Binnenvaart is een sector die constant evolueert en verder professionaliseert, een zeer belangrijke schakel in de globale transportcyclus. 
De binnenvaartondernemers investeren veel in hun bedrijf. Wij denken dat het belangrijk is dat zij correcte marktinformatie hebben zodat zij hun transporten tegen de juiste prijzen kunnen uitvoeren. 
Een initiatief als NaviDry Index kan hen hierbij een belangrijke ondersteuning geven.     
  


Francesca Ceulemans 
Relatiebeheerder Binnenvaart 

KBC Bank NV

--

Adjunct Kabinetchef Min Crevits

"In het mobiliteitsbeleid van Vlaanderen speelt de binnenvaart een belangrijke rol als transportmodus met duurzame eigenschappen. Het is belangrijk dat deze modus zich verder ontwikkelt als professionele, transparante en betrouwbare modus.
Een platform zoals het Navistats platform wil binnenvaartondernemers ondersteunen in het professioneel behartigen van hun zaken enerzijds en anderzijds  transparantie brengen naar de buitenwereld over de evolutie van de tarieven op een objectieve wijze. 
Dergelijke initiatieven kunnen bijdragen in de ontwikkeling van de binnenvaart als volwaardige transportmodus waar ook de Vlaamse overheid voluit op inzet."

Dominique Van Hecke
adjunct-kabinetschef Vlaams minister Hilde Crevits

INSCHRIJVEN OP ONZE NIEUWSBRIEF?

Vul hier je e-mail adres in om op de hoogte te blijven van nieuwe tools, marktanalyses en Navistatsacties.

Gratis LOGIN
voor de NaviDry Index!

Vraag hier je login om de NaviDry Index GRATIS te gebruiken of om telefonisch of per mail meer info te gebruiken.